دکتر ابراهیم عسگری در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، درباره راههای پیشگیری تحلیل لثه اظهار کرد: به طور کلی تحلیل لثه با افزایش سن به خصوص 40 سالگی به بعد به وجود میآید که ژنتیک، تغذیه و نوع مسواک زدن در ایجاد آن تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه محکم مسواک زدن و استفاده از خلال دندان سبب تحلیل لثه میشود، افزود: نامنظمی یا بهم ریختگی دندانها و وجود بیماریهایی زمینهای همچون دیابت، مشکلات غدد، عفونتهای مزمن و بهم ریختگی هورمونها در زنان باردار و عدم درمان آنها نیز میتواند سبب تحلیل لثه شود.
این دندانپزشک خاطرنشان کرد: ماساژدادن لثهها از بیرون و مسواک زدن به آرامی و به روش لرزشی بر روی لثهها، استفاده از دهانشویه و ویتامین DوC که در لیمو و پرتقال وجود دارد و انجام ارتودنسی در دندانهای نامنظم از تحلیل لثه پیشگیری میکند.
عسگری با اشاره به اینکه کمبودن بزاق دهان در افرادی که داروهای خاص مصرف میکنند، خطر تحلیل لثه و عفونت را افزایش میدهد، عنوان کرد: حساس بودن دندانها نسبت به گرما و سرما میتواند نشانهای از بروز تحلیل لثه باشد اما در مراحل ابتدایی بسیار واضح نیست همچنین تحلیل در دندانهای قرار گرفته در بالا و پایین لبها نیز بیشتر مشاهده میشود.
این فلوشیپ ترمیم و زیبایی دندان ادامه داد: پیشرفت تحلیل لثه سبب لق شدن دندانها نیز شده و سرانجام احساس نیاز به جراحی لثه میشود البته درصورتی که بیمار مشکلات زمینهای نداشته باشد این راهکار پاسخگو است.
نظر شما